Lëvizja Rezistenca: Bilall Kasami i kërcënon kandidatēt tanë për këshilltar

Lëvizja qytetare Rezistenca reagon ndaj veprimeve të fundit të udhëheqësisë aktuale.

Përmes një komunikatë ata informojnë se listën e nënshkrimeve të qytetarëve sipas regullave i kemi dorëzuar komisionit komunal zgjedhorë.

Ndërsa sot nga udhëheqësia e komunës thiren në takim njerëzit që nënshkruajtën në atë list dhe njëkohësisht u meren kontratat që mund ti kishin pasur me komunën, por më shqetësuese është se ju kërkohet që të mbushin deklarata kinse nuk e kan ditur se për çfarë nënshkruajn.

Pyesim KQZ a është jo ligjore që lista e nënshkrimeve të bie në dorë të personave që sjan kompetent dhe si mund që udhëheqësia aktuale të sillet në atë menyrë me qytetarët e vet?!

Lëvizja qytetare Rezistenca!