Ganiu: Asfaltimi në rr.173 në Gazibabë po zhvillohet me intensitetin e paraparë

Asfaltimi në rrugët e Çairit është prioritet i komunës së Çairit dhe kryetarit Visar Ganiu. Sot organet kompetente të komunës e kanë zhvilluar aktivitetin në rrugën 173 të lagjes Gazi Babë.
Asfaltimi i Rrugës 173 të Lagjes Gazi Babë me sipërfaqe prej 500m2 po zhvillohet me intensitetin e paraparë.
Punimet që po realizohen në këtë rrugë nga afër i inspektova sot bashkë me ekipet e punës.
Me kë rast u informova se me aksione të asfaltimit dhe rikonstruimit të rrugëve dhe rrugicave do të vazhdojmë edhe në lagje të tjera të Komunës së Çairit dhe me të vetmin qëllimin përmirësimin e kushteve për jetesë të bashkëqytetarëve tanë.