Vjen “Bukuroshja jem” nga këngëtari Shtjefën Ujkaj

Ka ardhur projekti më i ri i këngëtarit nga Malësia Shtjefën Ujkaj dhe quhet ” Bukuroshja jem”. Kënga ka nisur të pëlqehet dhe artisti me zërin e tij të veçantë e ka kënduar mjaft bukur, ndërsa kënga është realizuar nga Nurtel në Prishtinë. Sa kemi ne informacione djaloshi simpatik i muzikës është ende single dhe titulli i këngës na bën të mendojmë që jo edhe aq single pa një bukuroshe, por kjo pritet të shihet. Ne ju ftojmë ta dëgjoni e ta klikoni në linkun më poshtë e vërtetë do tju pëlqejë dhr juve.