Nënë e dy fëmijëve por me një fizik të hatashëm, njihuni me bashkëshorten e Azem Maksutaj

Ajo është nënë e dy djemve dhe bashkëshorte e kampionit të karates Azem Maksutaj. Ndonëse ka pasur dy lindje, bashkëshortja e tij ka ruajtur linjat trupore duke u shfaqur si një bombë e vërtetë e kjo shihet në fotot e fundit që kampioni Maksutaj ka publikuar gjatë pushimeve verore që janë duke i shijuar bashkë.