Edhe VMRO në Tetovë e dëshpruar nga Bilall Kasami: Tetovarët presin projekte konkrete

Dy ditë para fillimit të kampanjës për zgjedhjet e parakohëshme lokale për anëtarë të këshillit që pritet të mbahen më 20 Gusht, VMRO-DPMNE ka mobilizuar rradhët e saj duke synuar të risë numrin e këshilltarëve në më shumë se pesë mandate.

“Po jemi gati dhe po bëjmë përgaditjet e fundit për të dalë sa më mirë në këto zgjedhje, populli dhe Tetovarët presin gjëra konkrete dhe ne si VMRO kemi dëshmuar këtë edhe më herët për Tetovarët, madje edhe për shqiptarët. Ju kujtohen vërshimet dhe shumë ngjarje të tjera në Tetovë qytetarët zgjidhjen kanë gjetur teke ne dhe në këto zgjedhje do të arimë në shtatë mandate, për këtë jemi të sigurtë”, thonë nga VMRO-DPMNE.