Festivali “Dita jonë” – Edicioni IX- dedikuar mërgimtarëve tanë

Kalaja e qytetit e mbushur përplotë me fëmijë duke ndjekur Feativalin “ Dita jonë “, sivjet me një organizim më të veçantë.
Pjesëmarrja e fëmijëve të mërgimtarëve e begatuan mbrëmjen festive me këngë e mrekullueshme kushtuar Uskanës.
Interpretimi fantastik i fëmijëve të Kopshtit “ Dallëndyshet “, për herë të parë në skenën e Festivalit mbarëkombëtarë dhuroi kënaqësi për publikun e pranishëm.
Mysafirët nga Kosova, Ansambli “ Anamorava “ pasuroi programin me këngë e valle shqipe.
Falënderojmë Shoqatën “ Kult “ dhe Kopshin e fëmijëve “ Dallëndyshet “ për angazhimin dhe realizimin e programit për fëmijë i cili u mbajtë nën përkujdesjen e Komunës së Kërçovës dhe finansuar nga Ministria e Kulturës së RMV-së.
VETËM ME PUNË JU DUAM!
https://www.facebook.com/photo?fbid=5693777130654648&set=pcb.5693778677321160