Majlinda Sulejmani imazhi i numrit të ri të “Kosovares”

Është plasuar numri i ri i revistes prestigjioze, “Kosovarja”.

Në kopertinen e këtij numri të “Kosovares”, gjendet shqiptarja e sukseshme në Zvicër, Majlinda Sulejmani, e angazhuar në fushën e mjeksisë, politikës dhe filantropisë.

“Kosovarja” e përshkruan Majlinden si femër shumë të zonjen, që i ka të gjitha dhe nuk jeton për epitete, për famë e lavdi.

“Punon fuqishëm në disa drejtime duke tentuar që gjithë potencialin e saj intelektual dhe njerëzor ta vë në shërbim të gjërave të mëdha e të mira. Është nga ato femra që sa i sheh këtu e sa atje, që nuk ndalen së punuari dhe se dita për to do të duhej të ishte 48 orë. Majlinda Sulejmani, shqiptarja e sukseshme e fushës së mjeksisë, politkës dhe shpirti human që nuk ndalon së qeni pranë atyre që kanë nevojë, shpalos jetën e saj në “Kosovare”.