Falenderues për klientët, Auto Mita shpërblen për 10 vjetorin


Auto Mita të hënën e 1 gushtit shënon 10 vjetorin e punës. Lider në tregun e veturave, e që bën çdo herë të pamundurën për kërkesat e klientëve. Gjithçka është e veçantë dhe perfekte sa i përket Auto Mita.

Duke filluar nga shërbimet fantastike, mirësjellja e stafit e mbi të gjitha cilësia e veturave. Auto Mita premton dhe garanton sigurinë dhe knaqësinë rreth blerjes që bëni aty.

Meqë të gjithë klientët e saj janë çdo herë falënderues dhe ndahen mirë me shërbimet e tyre, as Auto Mita nuk harron ta shprehë falënderimin e saj ndaj klientëve, në mënyra të ndryshme.

Kësaj radhe për 10 vjetorin e saj plotë suksese, ka vendosur të bëjë në giveaway, i pari për këtë verë. Kësaj radhe përmes instagram-it ka vendosur t’iu shpërblejë me një Trotinet elektrik Renault.

 

Procesi për të fituar trotinetin është shumë i thjeshtë, krejt çka duhet të bëni është:

  • T’i gjeni 4 dallime në foto dhe t’i komentoni ato
  • Tag 1 shok ose shoqe
  • Follow Auto Mita

Ky giveway ështëi pari nga tre që do të bëhen këtë verë. Fituesi do të zgjidhet me datën 11.08.2022.