Kryetari i Likovës, Arifi pati takim kordinues me delegacionin e IHM-“Inlove Humanity Mission”

Sot kryetari i Komunës së Likovës, pati takim koordinues me Delegacionin e IHM-“Inlove Humanity Mission”, në krye me znj. Ambasadore për paqe Dashuri Divintari përfaqësuese për Shqipëri dhe Evropë, zt. Agim Hajdari, amb. Paqëje për R. e Shqipërisë, zt. Idriz Sinani – amb.paqëje për Republikën e Maqedonisë së Veriut, amb. znj. Ikbale Rama – Shqipëri, amb. Znj. Mirela Vjollca-R.Greqisë, amb. Zt. Hasan Bardhi-R.Shqipërisë dhe amb. Zt. Nuradin Ymeraj -i R. së Kosovës.

Me këtë rast u shpalos projekti për shpalljen e Komunës së Likovës- Vend i paqës.

Kryetari i komunës falënderoj për këtë nismë Delegacionin për kontributin e tyre e në veçanti falënderoj për këtë nisme  zt. Idriz Sinani -ambasador paqe dhe për të drejtat njerëzore për R. e Maqedonisë së Veriut.