Pamje skandaloze në Tetovë/ Mes dy shkollave prindër me fëmijë të vegjël rezikohen nga qentë endacak

Këto pamje janë pikërisht në mes dy shkollave në Tetovë, ajo fillore Istikball dhe shkolla e mesme Gjimnazi Kiril Pejçinoviq.

Si duket kreu i komunës nuk mërzitet aspak se si jetojnë banorët e Tetovës dhe në çfarë halli kalojnë çdo ditë duke rrezikuar jetën e tyre dhe më të dashurve të tyre.

Imazhet e dhjetra qenve endacak ua kanë frikën të gjithë, madje edhe kreu i komunës sikur të kalonte do kishte frikë.

Në fotot e siguruara shihet teksa një prindër me fëmijë të vogël kalon përmes turmës së qenve endacak.