Nesër në Kërçovë për herë të parë “Baba” i repit shqiptar UNIKATIL

Nesër për herë të parë në Kërçovë organizohet koncert madhështor në të cilën për herë të parë në vendin tonë do të performoj ylli i hip hopit, Rep Artisti i shekullit Unikatil.

Një eveniment i këtillë i cili organizohet do të ju jep mundësi të gjithë mërgimtarëve që të shijojnë pushimet e tyre në vendlindje në një atmosferë të veçantë.

Për lokacionin dhe rendin publik të këtij evenimenti është kujdesur Komuna e Kërçovës