Komuna e Prishtinës ndan 150 mijë euro për organizimin e festivalit “Sunny Hill”

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar një kontratë në vlerë të 150 mijë eruosh me kompaninë “The Sunny Hill Sh.P.K”, e cila njëherësh është kompania që realizon festivalin që është një ndër ngjarjet më të mëdha kulturore në Kosovë.

Në dokumentin e publikuar në e-Prokurimi, bëhet e ditur se kontrata është dhënë përmes procedurës së negocimit.

Bëhet e ditur se kontrata në fjalë është lëshuar më datë 3 gusht.

Njëherësh, kjo shënon edhe datën ku pritej të nënshkruhej.

Këtë vit, SunnyHill shënon edicionin e tretë të tij.

Gjatë këtij edicioni që fillon të enjten e 4-gushtit këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare Dua Lipa, njëherësh edhe themeluesja e njërit prej festivaleve më të mëdha në Kosovë e rajon “Sunny Hill”, ka konfirmuar që do të performojë në natën e parë të këtij festivali.

Ndërkaq, si shenjë falënderimi dhe respekti për themeluesen e “Sunny Hill”, i pari i Prishtinës Perparim Rama i ka dhuruar një buqetë me lule dhe një broshë prej argjendi pas intervistës që është mbajtur mes Perparim Ramës, Dua Lipës dhe babait të saj Dukagjin Lipës.

Dua Lipa flet para nisjes së festivalit “Sunny Hill”