A i ka recitu TITO-s Bilall Kasami, Thaçi: Bilalli i reciton Levicës e s’po i recitojka TITO-s

Në rrjetet sociale dje ka qarkulluar një letër me një poezi kushtuar Josip Broz TITO-s ku thuhet se kryetari i komunës së Tetovës dhe kryetari i BESËS Bilall Kasami i ka recituar, për këtë Menduh Thaçi thotë se ai i reciton Levicës së Apasievit sot e leje më në atë kohë mos i kishte recituar TITOS.

“Ai i reciton Levicës, s’po i recitojka TITOS” u shpreh Thaçi: