Reperi i ri Donnss vjen me projektin “Xhamat e zi”

Rap artisti i ri Donnss vjen me një projekt të ri të cilin e ka titulluar “Xhamat e zi”. Projekti është punuar nga Ghulo dhe Dardy, kurse me tekst nga vet Donnss.

Ky është projekti i ri nga rep artisti që nuk din të ndalet duke sjellë projekte shumë interesante, derisa këtë të fundit ua kushtuar si duket rinisë që preferojnë më shumë makina me xhama të zi.

Për të dëgjuar hitin e fundit nga Donnss klikoni në vazhdim: