Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti me rastin e 39 vjetorit të rënies heroike të Rexhep Malës e Nuhi Berishës ka shkruar se në historinë e lavdisë të dy zënë vend në piedestal si intelektual, veprimtarë e organizatorë të aktiviteteve kundër pushtuesit duke frymëzuar breza të tërë të të rinjve e të rejave.

Ishin të papërkulur me qëndrimet e tyre dhe do t’i kujtojmë gjithmonë si atdhetarë të mëdhenj, ka shkruar më tej Ahmeti.

Sot 39 vite nga rënia heroike e Rexhep Malës e Nuhi Berishës, dy veprimtarëve të hershëm të rezistencës dhe përpjekjeve tona për liri e pavarësi.

Në historinë e lavdisë të dy zënë vend në piedestal si intelektual, veprimtarë e organizatorë të aktiviteteve kundër pushtuesit duke frymëzuar breza të tërë të të rinjve e të rejave.

Ishin të papërkulur me qëndrimet e tyre dhe do t’i kujtojmë gjithmonë si atdhetarë të mëdhenj.

Lavdi jetës dhe veprës së heronjve tanë!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=712432910250834&set=a.465898708237590