Një banese është shkrumbuar nga flaket mengjesin e sotem në Grecalli te Fierit. Kane qene fqinjet ata qe kane lajmeruar te alarmuar sherbimin zjarrfikes teksa ndertesa ishte e pabanuar. Ne vendngjarje kane mberritir dy forca zjarrfikese te cilat kane bere te mundur neutralizimin e flakeve duke shmangur njeherazi dhe perhapjen te banesat prane. Paraprakisht dyshohet se shkak i zjarrit ka qene nje shkendije elektrike nderkohe qe te gjitha orendite jane shkrumbuar por fatmiresisht nuk ka patur deme ne njerez.