Ministri Bekteshi përmes profilit të tij në fejsbuk ka njoftuar lidhur me përqindjen e kursimit të energjisë elektrike për muajt e fundit tek amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël.

Ai ka vlerësuar se masat e kursimit po japin rezultatet e para dhe se mbi 15% kemi kursime tek amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël, kjo e ndihmon përballjen me krizën e energjetike.