Sonte kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, do të takojë qytetarët dhe aktivin partiak në Çegran të Gostivarit ku do të bashkëbisedojë për ngjarjet e fundit në Maqedoni, për eurointegrimet dhe rrugën e Maqedonisë së Veriut drjet Bashkimit Evorpian.

Nën kudjesin e Valdet Xhaferit, kryetarit të degës së BDI-së- Gostivar, Çegrani do të jetë edhe vullkani i parë i BDI-së që do të nis këtë vit për të marrë mbështetje Ali Ahmeti dhe BDI-ja në këtë rrugë dhe ëndërr evropiane.

Sonte do të dëshmohet edhe fuqia e Ali Ahmetit, do të dëshmohet edhe mbështetja ndaj vizionit të tij dhe politikës së tij në qeverinë aktuale.