Klubi i skijimit “DITA” si çdo vit tjetër edhe këtë sezon ka nisur me aktivitetet e saj. Nga ky klub tashmë kanë shënuar startin e sezonit në Kodrën e Diellit dhe të parët që kanë nisur me kursin janë grupi i fillestarëve.

Portali jonë ju sjell imazhet nga stërvitjet me grupin e parë të fëmijëve.

Nga klubi i skijimit “DITA” bëjnë të ditur së në vijim do të ketë kurse edhe për kategoritë tjera dhe të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e këtij klubi mund të kontaktojnë përmes kontakteve të mëposhtme.

070598738

Skiclubdita@gmail.com