Sonte, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë ka takuar qytetarët dhe aktivin partiak tek Shkolla e mesme Teknike në Gostivar. Para të pranishmëve me fjalë rasti është drejtuar vet kryetari i BDI Ali Ahmeti, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari i përgjithshëm i BDI Faton Ahmeti, kryetari i degës së BDI në Gostivar Valdet Xhaferi si dhe deputetja Arta Bilalli Zendeli.

Nisja e kësaj iniciative pikërisht nga Gostivari dhe prania juaj në këto takime na nderon pa masë dhe na jep forcë të punojmë edhe më shumë dhe na zoton se nga Gostivari kurrë nuk do të dilni të zhgënjyer. Kërkesat që na janë deleguar nga qytetarët i kemi deleguar në vendin e duhur. Gjatë gjithë kësaj periudhe jemi munduar të jemi transparent. Në prani të liderit të shqiptarëve po shpalosim sfidat dhe programin që ka BDI në raport me vendin tonë. Sonte e vërtetojmë se jemi gjithnjë me ju, e jo vetëm atëherë kur na duhet vota juaj. BDI e Gostivarit gjithnjë është e hapur për të dëgjuar qytetarët e sugjerimet e tyre, ka deklaruar Valdet Xhaferi.