Në çdo mandat ka pasur pakënaqësi, por ministra mund të jenë 5, 6 apo 7 persona e jo 100 apo 200. Kështu konstatoi në Klan Debat kryetri i BDI-së, Ali Ahmeti.

“Në çdo parti vendoset me shumicë. Qeveria është zgjedhur me miratimin e Këshillit të Përgjithshëm. Mua më obligon Këshilli… Ky ekzekutiv po funksionon për mrekulli dhe këtë ma kanë thënë të gjithë edhe miqtë tanë ndërkombëtarë”, tha mes tjerash Ahmeti.