Kryetari i BDI Ali Ahmeti sonte pritet që të takojë qytetarët e Tetovës dhe atë në dy ngjarje.

Fillimisht në ora 17:00 do të takojë grupet e interesit ndërsa në ora 19:00 ngjarja kryesore tek Pallati i Kulturës, njoftojnë nga BDI.

Njoftim

Të nderuar,

Ju njoftojmë se sot (e premte, 27.01.2023) kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti do të takojë grupet e interesit në Tetovë me fillim në ora 17:00 tek , si dhe do të zhvillojë takim me qytetarët tek Pallati i Kulturës me fillim në ora 19:00.

Ftojmë ekipin tuaj të ndjek ngjarjen.