Deputetja e Partisë Demokratike Jorida Tabaku ka reaguar në një postim në rrjetin e saj social facebook lidhur me çështjen e McGonigal dhe kryeministrit Rama.

Tabaku thotë se: Shqiptarët kanë nevojë të dinë kush, si dhe çfraë ka ndodhur mes Ramës dhe agjentit të FBI është  paguar nga rusët

“Buza që flet të vërtetën, qëndron përgjithmonë, kurse gjuha që gënjen vetëm për pak kohë.” (Proverbat 12;19)