Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka vazhduar takimet me qytetarët e komunës së Vrapçishtit. Krahas kryetarit Ahmeti, të pranishmëve me fjalë rasti ju janë drejtuar edhe kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Ali Ahmeti, deputeti Bajram Kadrija si dhe kryetari i degës së BDI Vrapçisht Nebi Rexhepi.

Sot më në fund, kompania italiane IRD DORËZOI GARANCE BANKARE DHE nënshkroi kontratën për konsulent mbikqyrës për projektin Korridori 8, Ditën e enjtë në ora 09:00 do ta nënshkruajmë kontratën më kompaninë e përzgjedhur dhe të fillojnë punët me Bechtel Enka për Korridorin 8, me një autostradë me nga tre korsi dhe do lidhim shtetin tonë me Shqipërinë dhe jo vetëm. Është një projekt super i madh ndaj kemi ndarë 300 milion euro vetëm për këtë projekt, nga të gjitha investimet kapitale, nga 800 milion euro buxhet i përgjithshëm, 300 milion shkojnë vetëm për këtë projekt. A kemi qenë ndonjëherë më të fuqishëm në qeveri? ASNJEHERË, sqaroi Grubi.