Një lajm i bujshëm ka ardhur nga Spanja, ku është mbajtur gjyqi sa i përket përjashtimit të klubeve krijuese të Super Ligës Europiane nga të gjitha kompeticionet e UEFA-s.

Gjyqi i mbajtur në Madrid i ka dhënë të drejtë klubeve të cilat donin të ngrinin një ligë tjetër vetëm me skuadrat e elitës.

Kështu UEFA nuk mund të ndërmarrin dot asnjë masë të rëndë, edhe pse më parë i kishin kërcënuar për përjashtime nga të gjitha kompeticionet dhe gjithashtu nga kampionatet vendase.