Nënkryetari i BDI-së, deputeti Arbër Ademi dhe Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sonte kanë zhvilluar takim me banorët e Lagjës së Trimave në Kumanovë.

Ademi dhe Bekteshi kanë bashkëbiseduar me qytetarët lidhur me sfidat me të cilat po përballet vendi në rrugëtimin drejt anëtarësimit në BE dhe për çështjet tjera me rëndësi për qytetarët.