Nënkryetari i BDI-së, deputeti Arbër Ademi së bashku me deputetin Berat Ajdari sonte kanë takuar qytetarët e fshatit Çerkez të Kumanovës, ku kanë diskutuar lidhur me zhvillimet politike në vend dhe për problemet me të cilat përballen qytetarët në përgjithësi.

Kujtojmë se, deputetët Ademi dhe Ajdari mbrëmë gjithashtu kanë zhvilluar takim me qytetarët e Lagjes Dardania në Kumanovë.