Astrit Salihu, një njeri me të vërtet me vlera të mëdha, përveç se një menaxher dhe biznesmen i sukseshëm, ai është dhe një humanist i madh.
Sukseset e tij nuk ndalen në asnjë moment, sepse njerëzit si Astriti me aftësit dhe zotësitë e tyre arrijnë që me punët dhe aktivitetet e tyre të jenë gjithë kohës aktiv dhe të suksesshëm në Kosovë, rajon dhe diasporë.
Ai vjen nga Kosova por jeton dhe vepron në Gjermani dhe diasporë kryesisht dhe ka një biznes i cili po ecën shumë mbarë dhe gjendet në krah të mërgimtarëve tanë, pra kompaninë e funeraleve që quhet “Atdheu”, një destinacion për gjithë shqiptarët në mbarë botën dhe jo vetëm.
Astritit i urojmë shëndet dhe sukseset e tij të jenë çdo ditë e më shumë në rritje e sipërm bashkë me kompaninë e tij Atdheu.
https://fb.watch/iB_ik0VWYy/

Atdheu – Transport Kufomash. Transport i Kufomave nga Europa për në atdhe. Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Ne bëjmë transport Kufomash nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Ju ofron  transport modern dhe çmim të arsyeshëm. Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në Atdhe.

Kontakt