Këngëtarët Durim Malaj dhe Florim Gega ketë vikend ishin të angazhuar në disa mbrëmje muzikore në Austri dhe Itali, por para se të performonin në Treviso të Italisë për nderë të Festës së Pavarsisë së Kosovës, atyre ju bë një pritje jashtëzakonisht e veçantë nga familja shqiptare nga Durresi që ka në pronësi një restaurant tepër luksoz në Jesolo, Veneto të Italisë pra ata drekuan në restaurantin ARIS që veçohet për përgaditjet e ushqimeve italiane.