Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i shoqëruar nga ministra dhe funksionarë të lartë të BDI sonte kanë takuar banorët e Fushë Topanës duke bashkëbiseduar nga afër me njëri tjetrin mbi sfidat dhe problemet me të cilat përballen këto banorë.
Postimi i plotë:
Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në!
Këtë e konfirmoi edhe këshilli vendor i Fushë Topanës sonte me prezencë dhe me përkrahje për politikat unifikuese të Kryetarit Ahmeti në rrugëtimin reformues dhe europian.
Falënderoj të githë aktivistët e këshillit vendor, të cilët u zotuan për besnikëri ndaj Ali Ahmetit dhe BDI-së si më meritorët për çdo ndryshim progresiv në Çair dhe në Shkup.

https://facebook.com/747675613388626