Një lajm mjaft befasues për trajnerin e ardhshëm të Paris Sen Zhermenit vjen nga Britania e Madhe.

Sipas “The Sun” dhe “The Scottish Daily Express”, në listën e pasardhësve të mundshëm të Kristof Galtierit do të ishte edhe Stiven Zherard , i kthyer nga një eksperiencë jo tamam e paharrueshme në pankinën e Aston Villas, e cila e shkarkoi atë në tetor.

Sipas dy mediave britanike, ish-mesfushori i Liverpullit-it shihet si “një figurë e rëndësishme që mund të ndihmojë klubin të përmirësohet”.