Pas fjalimit të djeshëm të zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi në Kuvend, fjalim në të cilin Grubi “heshti” deputetët e VMRO-së numër i madhë i qytetarëve i kanë dalë në krah duke mbështetur e duke u krenuar me mënyrën e artikulimit dhe renditjes së fakteve.

Njëri ndër qytetarët që ka dalë në krah të Grubit është edhe Ramiz Dauti i cili nëpërmes një postimi në rrjetet sociale ka thënë se kundër Grubit janë ngritur ca njerëz të nuk kas pas asnje fije interesi per qytetart e tash.

Sipas tij, askush deri më sotë nuk ka pasur guximin që tu kthej “fjalën” ose tua prishë siç thotë Dauti “pobratimave” për 20 vite me rradhë.

Statusi i plotë, pa asnjë ndërhyrje.

Deri sa dikush u bo milioner neper funksione edhe ska guxu me jau prish Pobratimave rrafsh qe 20 vjet ne BDI. Nuk kas pas asnje fije interesi per qytetart e tash dalin kunder Artan Grubit i cili per 5 vjet ka bo revolucion n’shtet ( kjo shifet nuk ka nevoj per mu fol) Pordha mundeni me ju shit gjeneratave qe kan lind ne vitin 2015 ju besojn mos neve se jeni tu gabu .
ASNIHERE SKAM QEN MA BDI
ASNIHERE SKAM QEN MA SHUM ME Artan Grubin

https://www.facebook.com/MIZI111/posts/3370379993202954