Pajisja, e cila konsiderohet si një mënyrë për të lejuar çiftet në distanca të gjata të ndajnë intimitetin fizik “të vërtetë”, ka ngjallur një reagim nga përdoruesit kinezë të mediave sociale të cilët janë të shokuar dhe të intriguar.