Duke diskutuar më tej mbi angazhimin e tij në politikë, Grubi tha se bashkangjitja e tij në politikë është pikërisht shkak se i beson Ali Ahmetit.

Unë i besoj kryetarit Ali Ahmeti, jam bashkangjitur në politikë përshkak të frymës së tij poltiike. Ai është njeriu më i ndershëm në politikën tonë, nga të gjitha figurat politike që kemi në Kosovë e Shqipëri. Unë them se e dua dhe e çmoj pafund z. Ahmeti, për mua fjala e tij është fjala e fundit, sepse besoj në vlerësimin e tij dhe nijetin e pastër politik. Unë jam Ahmetist, u shpreh Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/