Duke folur për hyrjen e Aleancës në pushtet, respektivisht daljen e Alternativës dhe shkarkimin e emrimin e ministrave me 65 deputet, ish deputeti, Imer Selmani njëherë edhe njohës i mirë I rethanave politike ka thënë se me këto numra që aktualisht i ka shumica është më komote në realizimin e planeve të veta dhe projekteve.

Thotë se ky numër është më stabil se sa numri që kishte shumica në kohën kur pjesë e sajë ishte Alternativa e Afrim Gashit.

Megjithatë, shton se shumica me patjetër të rritet sepse siç thotë, pavarësisht faktit se shumica është stabile, kjo shumicë nuk mund të kalojë ndryshimet Kushtetuese që janë kusht për integrimin në Bashkimin Evropian.

Deklarata e plotë:

https://www.facebook.com/watch/?v=1226695031278046&t=0