Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi nëpërmes një statusi në rrjetet sociale, ka njoftuar për takimin që pati ai së bashku me zyrtarët e tjerë të Bashkimit Demokratik për Integrim, me banorët e Këshillit vendor, “Faik Konica”.

Pritja ishte madhështore ajo u pa edhe në videon e publikuar nga indeks.mk gjatë arritjes së zyrtarëve në këtë takim.

E për këtë takim, Grubi ka thënë se të gjithë së bashku Bashkë me qytetarët vazhdonë t’i japin mbështetje vizionit të Ali Ahmetit.

“Sonte takuam qytetarët e Këshillit vendor “Faik Konica” në Çair, pjesë e bastionit të Ali Ahmetit dhe BDI-së. Bashkë vazhdojmë t’i japim mbështetje vizionit të Ali Ahmetit për frontin e formuar drejt Europës, si një alternativë e vetme për të gjithë ne dhe vendin tonë”, ka shkruar Grubi.

https://facebook.com/754693149353539