Me tekst dhe muzikë të Ilir Beranit dhe orkestrim të Ardian Kastratit, këngëtari Istref Tahiraj vjen me projektin më të ri dhe të parin profesional në karierën e tij, të titulluar “Qysh ma bon ta boj”, një këngë që i kushtohet dashurisë dhe vjen kënduar nga këngëtari Kosovar i cili deri më tani ka publikuar shumë projekte muzikore.

Istref Tahiraj, krahas muzikës zbavitëse, këndon bukur edhe muzikën popullore dhe folklorike dhe është shumë i kërkuar nëpër dasma dhe ahengje të ndryshme familjare.