Artan Grubi, zëvendëskryeministër i parë dhe ministër i Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve ndërmjet Komuniteteve, në Analiza 24 lidhur me pronën e tij theksoi se nuk ka asnjë pronë në Radishan dhe as pronë shtesë.

– Askush nuk ka prona atje, as unë, prindërit, vëllai im dhe nuk po ndërtoj askund. As une nuk kam asnje truall dhe nuk kam asnje centimeter katror pronësi përveç asaj që raportohet përveç banesës. Unë dhe vëllai im nuk kemi asgjë të përbashkët. Unë jetoj vetëm, ai është një person privat në biznesin e agjencive turistike dhe ka biznesin e tij. Nuk kam përgjegjësi të përgjigjem për të, as ta ndihmoj, tha Grubi.

https://fb.watch/j7jYYz4UMx/