Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ka uruar të gjithë qyetëtarët për miratimin e projektit për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10-D nga Qeveria e Maqedonisë.

Rexhepi në rrjetin social ka dhënë dhe disa sqarime lidhur me investimin më të ri.

Statusi i plotë:

Qeveria miratoi kontratën për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D, me propozimin e Komisionit për Negociatat për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D. Korridori 8 është i gjatë 68 kilometra, autostradë me gjashtë korsi, nga Tetova në Gostivar, Kërçovë, përmes Strugës në Kfasan, ndërsa korridori 10-D nga Prilepi në Manastir është 40 kilometra dhe do të ketë gjashtë korsi.
Urime…..

https://www.facebook.com/Zv.Minist/posts/673307508077467