Shefi i gurpit parlamentarë dhe njëherë nënkryetari i BDI-së, Arbër Ademi ka uruar nënshkrimin e marrëveshjes mes Qeverisë dhe konzorciumit, Bechtel Enka për ndërtimin e Korridoreve, 8 dhe 10D.

Sipas Ademit ky është projekt shumë i rëndësishëm për për qytetarët por njëkohësisht edhe për zhvillimin e përparimin e vendit.

Postimi i plotë:

#REALIZOJMË
DITË HISTORIKE!
Korridoret 8 dhe 10D po bëhen realitet.
1,3 miliardë euro investim në infrastrukturë.
Në mënyrë solemne u nënshkrua edhe Marrëveshja mes Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, Ndërmarrjes Publike “Rrugët Shtetërore” dhe konsorciumit “Bechtel Enka”.
Projekt shumë i rëndësishëm si për qytetarët ashtu edhe për zhvillimin ekonomik në përgjithësi.