Pas më shumë se një dekade, në Kodrën e Diellit këtë vit investuam në 2 (dy) makina për rregullimin e shtigjeve të skijimit, PistenBully 600 Polar dhe Prinoth BEAST, të cilat padyshim do të kontribuojnë në modernizimin e Ski-Qendrës dhe përmirësimin e ofertës duke krijuar kushte optimale të skijimit me përpunimin cilësor të borës në shtigjet e skijimit.

Kënaqësia e vizitorëve tanë është synimi ynë parësor!

https://www.facebook.com/100042314893063/videos/198366326212617/