Kina po hap kufijtë e saj për turistët e huaj për herë të parë që nga viti 2020

Kina ka njoftuar se nga nesër do të rifillojë dhënien e të gjitha llojeve të vizave dhe do të hapë kufijtë e saj për turistët e huaj, për herë të parë pas tre vjetësh nga shpërthimi i pandemisë së koronavirusit.