Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi shoqëruar nga Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani si dhe pjestarë të tjerë nga Bashkimi Demokratik për Integrim, vizituan sonte banorët e Këshillit Vendor Sami Frashëri në Çair.

Grubi përmes disa fotografive të shpërndara në Facebook, shkruan se i gjithë Çairi është reshtuar krah vizionit të Ali Ahmetit.

Statusi i plotë:

Sonte u ndalëm për kafe me aktivistët e këshillit vendor Sami Frashëri për të bashkëbiseduar rreth frontit europian të liderit kombëtar Ali Ahmeti.

Sa shumë që e duan të vërtetin, njeriun që Shkupit i dha çdo gjë.

Çairi miq, në çdo cep është i joni, i Ali Ahmetit!

https://www.facebook.com/100044385821029/posts/pfbid0pD8B536mQR2zkB22qp9ZEqAS9bCdf1m7UqshzpYhgtBJGJpYVMzB31HXCY96i1Fkl/?mibextid=Nif5oz