Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka pritur sot në takim filantropin amerikan dhe Zëvendës presidentin e Fondacionit “Shoqëri e Hapur”, Alexander Soros.

Grubi ka shpërndarë në rrjetin social disa fotografi nga takimi i sotëm teksa ka treguar dhe temat për të cilat kanë diskutuar.

Statusi i plotë:

Bashkëbisedim miqësor mbi situatën aktuale politike, perspektivën europiane të vendit dhe mbarë rajonit me filantropin amerikan dhe Zëvendës presidentin e Fondacionit “Shoqëri e Hapur”, z. Alexander Soros.

https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/762199291936258