Janë bërë publike ditën e sotme emrat e kandidatëve për anëtarë të këshillave bashkiakë për bashkitë Korçë dhe Shkodër të koalicionit ‘Bashkë-Fitojmë’.

Ndër kandidaturat shquhet emra të njohur të plotikës shqiptare, por edhe emra të rinj gjithashtu.

 1. Lista e kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiakë në Shkodër të koalicionit ‘Bashkë-Fitojmë’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.  Lista e kandidatëve për anëtarë të këshillit bashkiakë në Korçë të koalicionit ‘Bashkë-Fitojmë’