Granit Kuleta është zgjedhur Kampion absolut i Kosovës në garat për bodybuilding dhe fitnes duke zënë vendin e parë në Dubai. Njëkohësisht ai është sportisti i parë nga Kosova që merrë çmimin Pro Card.