I formuar në vitin 1865, Shërbimi Sekret Amerikan u krijua fillimisht për të gjetur dhe shkatërruar çdo para të falsifikuar pas Luftës Civile Amerikane. Vetëm pas vrasjes së Presidentit William McKinley në 1901, ata u ngarkuan me mbrojtjen e presidentit, dhe madje edhe atëherë, vetëm dy qëndruan roje në të njëjtën kohë. Tani, ka mbi 7,000 anëtarë të Shërbimit Sekret, të ngarkuar me gjithçka, duke filluar nga kontrollimi i hoteleve për përgjime dhe bomba, regjistrimi i ngjarjeve publike masive për studime në të ardhmen, dhe madje edhe vrapimi në mëngjes me presidentin.

 Siç sugjeron emri, ne nuk dimë gjithçka për Shërbimin Sekret, por një gjë është e sigurt: agjentët kanë një qëllim shumë unik dhe interesant. Në videon e sotme, ne po numërojmë 15 faktet më të mahnitshme për Shërbimin Sekret.