Intervistë me Emir Sulejmanin – Drejtor i Drejtorisë për Udhëheqjen e Librave Amë

Në një intervistë ekskluzive për Indeks.mk Drejtor i Drejtorisë për Udhëheqjen e Librave Amë, Emir Sulejmani flet për disa çështje shumë të rëndësishme që tangojnë tashmë qytetarët tanë.

Në këtë intervistë flasim për zgjidhjen ligjore për evidencat amë, përkatësinë etnike në certifikatat e lindjes, sa persona janë ende të paevidentuar, kur do të fillojë dhënia e çerfitikatave të para ku do të përfshihet përkatësia etnike dhe sa është e avancuar gjuha shqipe tek Drejtoria për Udhëheqjen e Librave Amë.

Ndiq videon në vazhdim:

https://fb.watch/jTWkNHaCr2/