Kryetari i BDI Ali Ahmeti përmes një postimi në rrjetet sociale ka uruar mbesën e tij Olsën e cila sot ka festuar ditëlindjen e saj të 5.

Urimi i Ahmetit për mbesën e tij:

Olsa jonë sot u bë 5 🖐️vjeçe.
Ky përqafim kaq i ngrohtë dhe i sinqertë ma fal një botë të tërë dhe me obligon që të bëj më shumë e më mirë për të gjitha gjeneratat e ardhshme.
Paçi vetëm gëzime në shtëpitë dhe familjet e juaja miq!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=767635024730622&set=a.465898708237590