Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar besimtarët ortodoksë për Pashkët.

Në  profilin e tij në “Facebook”, ai ka shkruar se në këto ditë feste ju përcjell urimet më të sinqerta për paqe, shëndet, lumturi dhe begati të përhershme në vatrat tuaja familjare.

Urimi i plotë i Ahmetit:

Të dashur besimtarë të besimit ortodoks

Me rastin e festës së Pashkëve, ju përcjell urimet më të sinqerta për paqe, shëndet, lumturi dhe begati të përhershme në vatrat tuaja familjare.

Qoftë kjo ditë feste reflektim frymëzues për praktikimin e sa më shumë veprave të mira, për hapërim të përbashkët në rrugën e virtyteve, për shtrirjen e dorës së ndihmës dhe pajtimit mes njëri – tjetrit.

Gëzuar Pashkët!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=768421664651958&set=a.465898708237590